vineri, 18 februarie 2011

Romanii Nu au talent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bai, deci, m-am uitat la emisiunea asta noua care se produce intr-un mare tam-tam. Poate o sa vi se para patetic ca, intr-o vineri seara, am ales sa stau in fata tv-ului pt a ma uita la o emisiune. Dar, curiozitatea a castigat in seara asta.
Dupa cum stiti exista si variantele englezesti si americane ale acestei emisiuni.Ca sa n-o mai lungesc : roamnii NU au talent!!
Daca ma uitam la emisiunea asta cu un prieten american sau englez sau spaniol sau italian etc, i-as fi zis ca asta e doar emisiunea cu performante ratate, ca sa e in deschidere, dupa care as fi facut tot ce sa-mi sta in putere pt a nu mai viziona nici macar o emisiune. Producatorii nu sunt de vina, nu ma intelegeti gresit, ideea este buna. Intr-o tara in care nimeni, niciodata, nu reuseste (pentru ca nu i se acorda sanse), o emisiune de asta este mai mult decat binevenita, totusi..cum sa vii cu asemenea "talente"?
Sa incepem cu "talentatii".
Cum sa vii sa canti alejandro, de lady gaga la 34 de ani? cum sa vii sa te joci cu cainii, sa dansezi fara nici cea mai mica coreagrafie?Sa vii sa reciti ceva, in germana si romana din care se intelege doar "bla bla". Cum sa vii sa faci baloane? Cum sa vii sa canti la tastele telefonului(desi, cred ca aia a fost reclama la cosmote, pt ca ala n-a avut nr de concurs, au zis aia ca este sponsorul ce da 120 de mii de euro, etc).Cum sa vii sa incerci sa faci un moment comic si sa nu-ti iasa nimic(ma refer la ala cu pistolul si fularul pe fata). Cum sa fac chestia asta? De ce ne este insultata inteligenta in halul asta?

Sa continuam cu "juriul".
Cum sa o treci mai departe pe aia care incerca sa faca gimnastica la bara. Ce continuare poate avea aia in concurs? Cum sa-i treci mai departe pe gemenii aia care ..nu am cuvinte cum sa le descriu prestatia. Frate, da-o-n pula mea de treaba, serios.

Si, cum dracu sa nu ai o ordine la preselectie. Acum imi spune ca sunt in Piatra Neamt, iar dupa pauza vad concurenti din Bucuresti?
E clar, romanii nu au talent!

Totusi, prietena mea (a nu se intelege iubita), prietena mea Alexandra Dumitru ar fi putut face fata cu brio unui astfel de concurs. Are o voce superba si cred ca, cu putin excercitiu, poate face ceva cu muzica. Deci, Ada, cand o sa se mai faca preselectii, am sa te tarasc la Bucuresti sa le arati cum se face!

Injuraturile vreau sa le primesc la Partid, unde sticlele de bere vor deveni curve(...)

3 comentarii:

  1. hă hă ! cică gimnastică LABA ră . Ce pula mea or să mai inoveze ? Paralele la matematică şi inele la nuntă ?
    Idiot am fost că am belit şi eu ochii cât mă jucam H5 . O slobozeală . Juriu' pizdii , din ţigancă , muisescu şi băşinosu' ăla , e superficial ca opinii şi gesturi în comun . Îşi trag seva din ediţiile occidentale . Da' ce cred ăştia ? Că fac parte din departament ca Mici Bucanan din Beiuaci ? Sau lindica de la girls aloud ? Muie Me***pro ! Am cenzurat invers .

    RăspundețiȘtergere
  2. ba kid da' tu nu ti-ai dat seama ca toata emisiunea asta e la caterinca?ca scopul ei nu este acela de a gasi un om talentat ci de a-i arata pe mascaricii aia ca ,vezi doamne,restul sa se amuze
    legat de prietena aia a ta,nu te obosi,a fost o prietena si degeaba.i-au zis nu din prima ,ca nu asta cauta
    si tipa canta superb,a castigat cateva concursuri
    ma rog.nu stii ca la noi atrage doar imbecilitatea si nuditatea ?:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Da roxi, ai dreptate..sunt unii chiar talentati care se chinuie sa iasa in evidenta cu acel talent si sunt unii care ies in evidenta doar folosind pornosagul...pizda ma-sii de Romanie.

    Scarba, inelele la nunta cred ca ar fi o chestie misto:)))...adica, fetele alea, cum li se zice, aaa...domnisoarele de onoare sa le vezi cu fusta-n cap pe acolo..eheeee

    RăspundețiȘtergere

Pacaleli