duminică, 26 septembrie 2010

Este femeia o curva?

Eu cred ca toate femeile sunt curve, dar eu sunt cretin, deci nu ma lauti in seama.Stateam si ma gandeam de ce este in stare un amarat pt a cuceri o femeie..Si am ajuns la urmatoarele chestii:
- ii cumpara flori
- o invita la suc, pizza, cina, film
- are nevoie de masina, pt ca ea nu merge pe jos(de ce ar face-o)?
- are nevoie de abonament, neaparat..pt ca vrea s-o suni in fiecare zi si sa-i trimiti in fiecare seara mesaj de noapte buna, dar sa faci in asa fel incat sa n-o disperi, sa n-o sufoci.
- are nevoie de o casa, sau macar de bani s-o duci la un hotel sau o pensiune, pt ca poate, poate reuseste s-o futa dar, acasa cu ma-sa si cu tac-su, nu poate s-o duca...
- are nevoie de prieteni buni, de anturaj, de posibilitatea unor weekenduri petrecute in afara orasului imbaxit de noxe si flecme de moldoveni, olteni, ardeleni, etc, dar aia trebuie sa fie urati foc, ca altfel a pus-o amaratul..

Intr-o mica concluzie, cretina, ne dam seama ca daca nu ai baza financiara, n-ai cum s-o cuceresti pe proasta care ti-a luat inima.Deci, intr-un mod, cat se poate de indirect, o cam platesti sa stea cu tine.
Cu florile o mituiesti, cina i-o platesti, cu masina si motorina ta o duci la pensiune unde, a doua zi dimineata platesti camera si o duci acasa.Ei bine fraiere, te-ai ales cu o curva.Dar, asa se face cu toate femeile, asta inseamna ca toate-s curve?
Stiti vorba aia, fara bani femeile nu gem, femeile...compot!

Si, din pacate, asta nu se intampla intr-o seara.Chestiile astea trebuie sa le faci in timp..cel putin doua saptamani de investit in ea.
Ar fi mai bine sa o platesti pe una intr-o seara, ii dai 100-200 de lei si gata, ai bagat-o in pat, nu mai conteaza ca e curva, ca pana la urma, cam toate sunt..sau nu sunt?
E mai misto ca ea zice ca n-o intereseaza banii si ca poate merge pe jos si ca poate bea si un suc la tec si ca pizza o face ea, pizza pe care o poate manca linistita cand se uita la un film pe HBO.E atat de draguta cand zice asta..si chiar asa e, pana apar eu cu BMW-ul lui tata si i-o iau amaratului de sub nas.

Injuraturile vreau sa le primesc la partid, unde sticlele de bere vor deveni curve(...)

20 de comentarii:

  1. P.S.
    Tu, cititorule, scuza-mi greselile, nu mai am chef sa corectez..!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. no offence,esti cam misogin in postul asta!
    Nu neg ca sunt si femei materialiste dar... puii mei,nu toate-s asa!
    Iar aluziile ca vrea flori,masina etc ,nu mai femeile vor un trai mai bun! Curva pentru mine inseamna o persoana care se prostitueaza,care face sex pe bani sau pe ce vrei tu (masina,caruta,ce are fiecare,un bidon de votca)
    Tu m-ai cam acuzat pe mine acus ca iubesc florile si ca primesc si eu de 3 ori pe an flori1 Asta i buna ! Si nu am alergie la bus/metrou,dar prefer masina (daca e de unde!)


    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. erata: *nu numai femeile vor un trai mai bun..

    RăspundețiȘtergere
  4. hahaha...dureros ce ai scris u aici...pentru cine se regaseste si se simte ...din fericire nu ma incadrez in categoria aia..:P..nu imi place sa primesc flori,merg numai cu metrou` ca e mai rapid si nu imi da dureri de cap,imi platesc sg pizza ,sucu` intrarea la film tot ...aaa da..si nu imi place sa vb la tel si cu atat mai putin sa stau sa tastez mesaje...tot ce vreau de la un barbat e sa fie diferit de restu` si sa pot sa vb cu el ore intregi despre lucrui banale...gen flacara de la lumanare :))hmmm oare nu sunt femeie ???..si sunt de acord cu andreea ..curva e aia care si-o trage cu cine apuca,pe unde apuca p o ciocolata..da` tu kiddulet ce ai patit de ai scris postu` asta ??te-a suparat vreo femeie ...sau mai multe si pt asta ai tras u concluzia ca toate`s curve ?

    RăspundețiȘtergere
  5. eu cred ca tu pan' acum ai dat numa' de panarame penibile cu pretentii de femei fatale. greseala e a ta ca le judeci pe toate dupa ce ai dat de duduile respective.
    concluzie: kidule. fii misogin,da' cu cap, nu judeca fara rost.

    RăspundețiȘtergere
  6. o sa incep cu andreea, continui cu fata fara nume, apoi beau o cafea:

    Deci, andreea, draga mea, nu vorbesc de toate femeile, adica vorbesc de femeie, dar ma refer la barbati mai mult.La cat de mult se chinuie sa cucereasca o femeie doar ca s-o bage-n pat, ca toti urmarim acelasi lucru.Ala care ma contrazice e un gay fara minte si coloana vertebrala.Orice relatie incepe si se termina la sex, pornache.Acum, am facut o mica lista pe care trebuie s-o faca amaratul, ca fara ea nu se mai poate.Intalneste-te tu cu mine si apoi hai sa ne bagam in bagam si sa facem sex nebun toata noaptea, vrei?
    Nu ai si tu un plan, un set de intrebari si niste teste la care-l supui pe viitorul partener?
    Ma refeream la femeia curva, da doar la exemplele date, cheltui ceva ca s-o bagi in pat, deci, INTR-UN MOD SUPER INDIRECT, o platesti ca sa stea cu tine(am scris asta si in blog, de asta scriu cu majuscule aici)..
    Nu toate femeile sunt curve, stiu asta...

    Fata mea draga, dar fara nume, iti raspund ca nu sunt suparat pe nimeni, nimeni nu mai are putere asupra mea, nicio femeie nu ma mai raneste, din pacate acum ranesc eu.Ma bucur ca-ti platesti toate cele pentru ca prin asta dai dovada de maturite, dai dovada de coloana vertebrala.Facand chestia asta nu-i dai amaratului sansa sa creada macar, ca te poate "cumpara" cu nimicurile astea.Stiu ca este un cuvant greu "cumpara", dar in baza scrierii mele de mai sus, cred ca se potriveste.Imi place de tine, dar tu stii asta deja.

    Stand la o cafea cu cafeaua mea, imi dau seama ca are dreptate intr-o oarecare masura.Da scumpo, ai dreptate..in ultima vreme am intalnit doar femei de astea, dar nu m-au impresionat deloc, deci nu prea am facut referire la ele.Nu a fost un blog din care am vrut sa arat cat sunt de macho sau cat sunt de misogin.A fost un mic, hai sa-i zicem recensamant, sper sa se potriveasca cuvantul, al banilor care-i ies din buzunar tampitului, pentru a cuceri o femeie...
    Eu sunt de parerea ca daca n-ar exista barbati care ar da bani la femeie n-ar exista nici curve.Daca nu e cerere nu e nici oferta, nu?

    Mai sunt de parere ca toate ati interpretat gresit mesajul meu si e foarte dureros ca la faze de astea va simtiti toate atacate.Nu e cazul sa intrati in gategoria feministelor, chiar nu e.Am scris un blog despre sibiu si brasov, acolo n-ati sarit cu pareri si acuze sau cu situatii pro si contra celor doua orase.Dar, cand v-ati simtit integritatea amenintata ati iesit la atac.Repet, nu e cazu;.

    Sper ca m-am facut inteles.
    Va pup, un weekend placut va doresc!!!

    Inca o data: imi cer scuze pt eventualele greseli, nu mai corectez acum!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pay my attention , în pula mea ! Aia care a scris că femeile vor un trai mai bun , Kidule , e o curvă . Păi ce pula mea , pentru că şi eu vreau un trai mai bun , vreau să am valeţi să mă spele la noada curului şi un frigider care să simtă când îmi e mie foame sau o budă care să simtă că vreau să mă cac şi să mă şteargă şi la cur .
    Cică sunt aluzii ! Păi să-nveţe inginerie robotică să-şi facă robot , care s-o pună capră , viezure , bardă , mînz şi cu asta b'asta .
    Nu ai observat cu cîtă nonşalanţă a scris de maşină ?
    Iar tipa , Nesscafe Brazzer(s)o , are dreptate ! Nu judeca fără rost ! Mai sunt şi curve proaste , nu numai curve , ha ha ! Rîs de Nelson ! Cît despre cealaltă , e lesbiană , că flacăra de la lumînare nu e un lucru banal , e o chestiune macabră de ocultism . Bleach , în pula mea !
    Pe de altă parte e mijto postarea şi comentariile o conturează la modul pozitiv , dar are un singur cusur ! Semnul întrebării nu-şi are rostul la titlu .

    RăspundețiȘtergere
  8. ehe..uite ca nu mai vreau sa fiu no name...mi-am luat numele la purtare :P .Nu cred ca s-a simtit vreuna din noi atacata ,doar ca tu intr-un mod neintentionat (Sper)ai extrapolat...si era logic sa primesti astfel de comentarii ...adica doar nu te asteptai sa zicem "da,kiddule...asa e ,toate`s curve si toate vor doar bani "...si pana la urma..cum ai zis si tu ,si barbatii au partea lor de vina ..daca nu ar mai arunca cu bani in stanga si in dreapta doar ca sa aiba p scaunu` din dreapta "pizda "cea mai tare din oras probabil ca femeile s-ar multumi si cu mai putin..

    RăspundețiȘtergere
  9. @scarbosu` ..din pct de vedere al multor barbati ..sa vb despre o flacara e banal,plictisor si fara nici un sens..tu asociezi focul cu ocultismul,eu il asociez cu purificarea ..simplu ..depinde din ce unghi privesti...si daca faptul ca imi place focul ...in toate formele lui ,in ochii tai ma face sa par lesbiana asta e ..imi voi accepta "statutul " oferit de tine ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu, hai sa lasam jignirile la o parte.Nimeni de aici nu e curva, lesbiana sau cretin.Intelegeti si voi ceva: este un cacat de lista..ca aia de la piata.Si vanzatoarea de la chioscul din fata blocului e o curva pt ca-mi da tigari pe bani, de ce nu mi le da moca?De ce vrea sa o platesc in schimbul tigarilor..ai inteles comparatia scarbosule?
    Nu va mai aprindeti, ca o faceti fara rost, si stiti de ce?pt ca focul il stingi cu apa, arde putin si gata, s-a consumat.Faceti-va apa, cu apa n-ai cum sa te lupti.

    Imi cer scuze in numele scarbosului pt cuvintele grele pe care vi le-a adresat.Eu stiu ca nu e asa!
    Violeta,ascult acum un cantec: violeta duce galeata la gunoi, o mireasma dulce-mprastiind!!!pam=pam

    RăspundețiȘtergere
  11. hm.. da! ai dreptate! daca nu ar exista unu' care sa dea banu' ,femeia ar fi total nematerialista. acu' .. eu ti-as putea explica toata faza din punct de vedere psihologic; de ce unele sar la bani.. dar sunt sigura ca daca te gandesti bine, iti dai seama ce le lipseste si ce vor musai sa completeze. asa cum iti poti da seama si in cazu' barbatilor. eu zic asa: sa fim realisti. tipe d-astea si tipi d-astia vor exista mereu.
    noi sa fim sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
  12. kiddule pe mine una nu m-au atins cuvintele lui,deci de la mn nu ai dc sa iti ceri scuze ..:P...asculta gogol bordello -wear purple for me now...ca si acolo zice "violeta "..asta daca tot iti place cum suna numele meu

    RăspundețiȘtergere
  13. Ca tot mi-am cumparat azi o camasa mov, vezi?destinul lucreaza:)))

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu sunt , Kidule, jigniri , şi să-ncerci să-ţi ceri scuze , denaturînd un truism , e urît . Păi gagica spune de bărbaţi că aruncă monetaru' , da' oare dacii , vere , ce slbooz aruncau la dace ?
    Care se trînteau mai tare cu ursu' ori care ucidea şi fura cel mai mult de la romani , barbari sau cîte aşezăminte de tip dava drişcuiau , ori cum li se punea pata la tipe ? Chiar dacă eu nu aş avea dreptate , are istoria socială , poate chiar universală . Excepţiile sunt prea puţine şi confirmă regula .

    RăspundețiȘtergere
  15. ca tot stam in acelasi amarat de oras,tre sa iesim la un suc pe un banca in parc sa-ti explic eu cam cum sta treaba!de misogin tot misogin probabil o sa ramai si dupa discutia respectiva,dar macar vezi si un alt punct de vedere prezentat cu argumente!

    RăspundețiȘtergere
  16. Curvăsăraie de curvăsărit, da' să ai şi cui, aia-i beleaua!

    RăspundețiȘtergere
  17. Femeile sunt rele/curve numai cu barbatii blegi.. >:) Nimic mai simplu.

    RăspundețiȘtergere
  18. nimic n-ati inteles. omu' asta, misogin cum e, ne spune cat cheltuiesti cu o muiere. Cheltuiala asta cica poate fi interpretata drept un pret pentru al sau trup :)) are si el dreptatea lui.
    pe de alta parte, cand ai dat de o femeie care nu accepta sa-i platesti sucul, deja te uiti altfel la ea.
    si-acum, fetelor, sa fim serioase: voi puteti sa va dati cu parerea despre un tip perfect, daca nu-l cunoasteti? Kid zice si el despre ce stie.
    S-apoi femeile pot fi curve numai cu curvari, ca doar n-or fi cu ele :)

    RăspundețiȘtergere
  19. septimia, eu am scris o observatie, si-atat. Ca are sau n-are legatura cu postul, ca e valabila sau nu.. fiecare are dreptul sa judece singur.

    RăspundețiȘtergere
  20. Vai, ce-mi place de Septimia, a fost singura care a inteles ce-am vrut sa zic..

    RăspundețiȘtergere

Pacaleli