joi, 8 iulie 2010

14 Februarie!

Si uite asa, inca o zi trece.Cea de 8 iulie.Nu-i bai, urmeaza 14 februarie, sau a fost cea de 14 care-a trecut, urmand sa vina maine, iar?Amanunte...
Sunt inconjurat de iubire, dar de iubirea altora, nu conteaza...amanunte.Pana si d-na director vrea sa ma insoare.Ma tot intreaba daca nu ma cearta iubita ca stau atat de mult la birou, in loc s-o satisfac.Ii raspund mereu la fel: "care iubita, ca majoratitatea lucreaza aici?".
Totusi, azi am avut o discutie super interesata cu colegii mei de munca, de fapt mint, ei au vorbit, eu am ascultat si am capatat o noua porecla, "pomana"..Rahat, n-aveam tigari, n-aveam bani, ce era sa fac?Am cerut!
In discutie era vorba de sex, pozitii, porno, hardcoreala si soti/sotii.Da, majoritatea sunt casatoriti, pana si o tipa de 23 de ani e maritata si mai are si o fetita de 4 ani.Wow..atunci am intervit si am zis ca, cred ca am problema.Sunt singur.Cum vine asta?Eu, un barbat bine, 1,80 si vreo 90 de kile(nu dau alte marimi ca nu vreau sa ma laud, dar la mine totul e mare si gros), cu tot viitorul in fata, singur.Am zis ca am o problema, dar cica nu e asa..toti cica ma invidieaza, toate imi zic sa nu ma grabesc si ca, desi sunt perfect, nu am nicio problema.

Dar apoi vin acasa, deschid si eu putin messul, sa vad ce mai e nou..sa vb cu lumea cu care n-am mai vb de mult si privesc, parca in gol, la pozele de la avatarele lor: unii sa pupa, altii sa tin in brate, altii se tin de mana.
Apoi citesc vreo doua statusuri:"te iubesc, te ador si..dansez in curul gol(asta e de la mine)".
Apoi dau clik pe vreo doua si..nicio surpriza, melodii de dragoste, bune melodii de futut, provocatoare de erectii doar cand te gandesti la ce urmeaza.
Ma plictisesc si intru pe facebook..Sa mai zic ceva sau ati inteles?:)))

Eu am status legat de betie..Cam atat pentru azi, injuraturile vreau sa le primesc la Partid, unde sticlele de bere vor deveni curve(...)

10 comentarii:

  1. mai kidule,la cata reclama tocmai ti-ai facut,cred ca n-o sa mai fii singur:))))

    RăspundețiȘtergere
  2. haha si tu te ai legat de gaina mea :D nici eu nu sunt maritata,si in pragul de a imi schimba prietenul... :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Iulia Iulia, sa te auda Doamne-Doamne:)))

    Deci, Andreea, te cred pe lista?

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) cu totii am trecut prin asta. asteapta, va veni la tine cand nu te astepti,totul e sa dai si sa fii dispus

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce ciudat e sa vorbesc cu un lchid maro, in fine..eu sunt dispus sa dau si sa sunt si mai dispus sa fiu dispus..
    Asta cu asteptarea ar fi o problema..Promit ca atunci cand imi fac calculatorul am sa te citesc, acum nu prea-mi da voie..cred ca scrii misto..Sa ma astepti!:D


    @Andreea..Vroiam sa te intreb daca te TREC pe lista!:))))

    RăspundețiȘtergere
  6. baaa... nu crede in baliverne!!! lasa naibii cantecele siropoase si filmele cu meg ryan!! stai calm... aia de 23 o sa divorteze... daca erai in bucuresti te luam la trambuline sa sarim pana ne sar ochii din cap! e mult mai fain si dormi bine dupa... :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar nu vreau sa dorm dupa trambulina.Ia invita-ma la bucuresti, sa vad cu ce te tot lauzi!:D

    RăspundețiȘtergere
  8. *deschis uşa de la dormitor, chemat pe mama în cameră*
    - Auzi... ia citeşte şi tu ce scrie aici.
    - Ma-re şi..ce scrie acolo? G..goros. Aa, gros. Mare şi gros.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa inteleg ca deja ma iubeste maica-ta sau ca ti-a interzis sa ma mai citesti, apoi sa mai iesim si la bere si inghetata?:P

    RăspundețiȘtergere

Pacaleli