vineri, 26 martie 2010

Arunca-mi tu ochelarii de cal, te rog...

In ultima vreme, totul mi se pare super porno.Mai ales ca acum a iesit si cretinul asta de soare, deci femeile isi vor uita pantalonii si sutienul acasa, facandu-ne sa ne pierdem in peisaj.Orasul a prins deja alta culoare, pantafii rosii cu toc si-au facut aparitia, bluzele multicolore la fel, parul blond si ochelarii de soare sunt la tot pasul, iar masinile decapotabile dotate cu brunete focoase sunt pe strazi si in parcarile celor mai cunoscute locauri din oras.
Ok, nimic mai frumos ati putea spunea, si mai ca sunt de acord cu voi, totusi..privelistea asta o vad zilnic, am nevoie de ceva nou, am nevoie ca cineva sa-mi arunce ochlearii astia de cal care ma fac sa vad doar inainte si doar ce este evident.
As avea nevoie de imagini noi, imagini cu care sa va minunez.As avea nevoie de planuri si mai ales ca aceastea sa se implineasca.As vrea sa vad o tara straina, o tara in care se ajunge greu.As vrea sa vad America.Si nu doar ca sa vin cu poze si amintiri dupa care voi sa-mi ziceti:" uite-l si pe asta, a vazut america si acum e smecher".As vrea sa stau o ora in Central Park si sa beau o cafea in timp ce in casti se va auzi melodia preferata.As vrea sa vad the brooklin bridge de la belvederea aia celebra si sa-mi fac o poza super super cretina.As vrea sa ma plimb cu taxiruile galbene si stau pe geam in timp ce privesc luminile New-York-ului, evident noaptea.Sau sa ma duc sa inot cu delfinii, chiar daca ar fi doar la delfinariu.As vrea sa vad marele Canion si sa fac fotografii pe care sa le postez pe National Geographic(sau cum pula mea se scrie).Ma rog, as vrea sa vad mult mai multe locuri dar alea le tin pentru mine.

As vrea sa vad Germania intr-un mercedes S500 caruia sa-i dau cox pe autostrazile lor dupa care sa ma opresc intr-un orasel dintr-o mica statiune montana si sa beau o bere, timp in care sa ma holbez la sanii chelnaritei cand se aplica sa-mi dea un foc.

As vrea sa vad Egiptul, sa stau in pozitia aia cretina in care ai impresia ca tii piramidele intre degete.As vrea sa stau culcat pe o duna de nisip si sa ma uit la soare cu ochelarii mei ieftini.

As vrea sa merg in Japonia si sa mananc sushi pe care bucatarul il pregateste chiar in fata mea si sa eu sa fac precum turistii aia cretini: wow si sa bat din palme ca o foca beata.

In Olanda as vrea sa ma fac praf dintr-un joint de la mama lui in spatele unei masini de politie si sa le zic pe limba mea ca nu-i inteleg, chiar daca aia nu vorbesc cu mine.

As vrea sa fac multe, nu va mai zic acum ca se lungeste blogul si apoi n-o sa-l citasca nici dracu, oricum..pentru a face toate astea am nevoie ca cineva sa ma prinda de maini, sa ma puna la pamant si sa-mi arunce in foc ochelarii de cal.

Injuraturile vreau sa le primesc la partid, unde sticlele de bere vor deveni curve(...)

4 comentarii:

  1. grabeste-te cu Olanda,ca astia or sa interzica drogurile :)) Stiu ca pana acum erau legale drogurile usoare acolo.Mai bine incerci in Cehia,aici astia nu intentioneaza sa le interzica momentan .
    Si mda,vine vara si ma apuca deja complexele: nu sunt bronzata,n-am haine de vara suficiente si nu,nu,eu nu umblu pe jumatate dezbracata sa stii :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Deocamdata le incerc doar in gand(nu sunt genul care sta fumat ca un cretin, fumez doar kent dar asta nu se pune).Banuiesc ca as avea ce face si in cehia, totusi inca nu e pe lista.
    Iar haine de vara nu am nici eu.Am doua tricouri si o pereche de blugi=))), dar la mine nu se uita nici dracu pe strada, deci sunt acoperit.:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ard asa bine ochelarii... am incercat :))

    RăspundețiȘtergere
  4. abia acum am citit ce=ai scris..deci sa nu incerc sa-i arunc in foc?sa ma limitez doar la gunoi

    RăspundețiȘtergere

Pacaleli