joi, 18 martie 2010

Oameni minunati la Brasov!!!

M-am hotarat sa scriu despre intalnirea cu ea.Ea este o vedeta Tv.A avut o emisiune super misto la Pro tv, dar de vreo 2 sau 3 ani a plecat de la trust, continuand insa sa faca o emisiune la Romantica, daca nu ma insel, dar pe care n-am urmarit-o.Acum e la Brasov.Brasov, in cazul in care nu ati aflat pana acum, este orasul meu natal, cel mai frumos din tara si orasul cu cei mai frumosi oameni din lume.
Mergeam cu tigara in mufarina, cu sapca pe ochi si aveam un mers tare dezorndonat.Cand pe o parte a strazii cand pe alta.Nu prea aveam chef sa vb cu nimeni, de aia eram singur la plimbare, dar aveam un chef nebun de a bea o cafea in oras.Sa vina fata frumoasa la mine si sa ma intrebe :" cu ce va servim?", asta vroiam.
Asa ca, m-am asezat la o terasa, nu stiu care, nu m-am uitat.Mi-am scos repede telefonul din buzunar, am trimis un mesaj si din instinct l-am pus pe masa langa ceasca de cafea neagra.Si atunci aud:
-Cel mai bun telefon din lume.
Stateam si ma gandeam: cine naiba vorbeste cu mine?
Si atunci o vad pe ea.Ea era la o masa alaturata cu fetita ei pe scaunul de langa.Mancau cate o inghe.
Si zic:
-Da, asa am auzit si eu, mersi mult.Vai, dumneavostra sunteti...Wow, ce misto!!
Am fost un mare admirator pe cand erati la Pro.
-Sa-nteleg ca acum nu mai esti?
Si zambeste putin.
-Aaaa, ba da, sunt, doar..doar ca nu v-am mai vazut la tv.
-Cati ani ai, daca pot intreba?
- 24..
-Atunci ma poti tutui, eu am 25, diferenta nu e atat de mare.
Si rade, avea un ras isteric dar foarte cald.
Am zis, ok..eu credeam ca aveti, pardon, ai 20..dar apoi am vazut-o pe asta mica.
Radem amandoi.
Sunt intrebat daca am treaba, daca ma grabesc undeva, intrebari la care raspund negativ, dupa care sunt invitat la o plimbare prin oras.
Sa-i tin putin de urat, asa s-a exprimat.
Dupa ce mi-am baut cafeaua si dupa ce inghetatele au fost mancate, ne ridicam fiecare de la masa lui si pornim spre centru.Ea isi tinea fata de mana, iar eu incercam sa-mi gasesc rostul si pozitia in peisaj.
Am vorbit despre multe, despre prieteni si cum fetzele false sunt in zambete imbracate, despre faptul ca ne plangem ca ne-am nascut in locul nepotrivit, cum viata e privita in alb si negru de prea multi dintre noi.Si despre femei si viata.Am facut o analogie dura.I-am zis ca viata este o curva si nu pot sa-i fiu fidel.A ras putin, dar s-a vazut ca era putin deranjata de adevarul asta.
La sfarsit am stat putin si ne-am uitat unul la celalalt, moment in care ii zic:
-Wow, super zi, ma bucur ca v-am cunoscut, pardon, te-am cunoscut.
Ea zambeste si-mi zice:
-Esti un tanar ok, mi-a facut placere ca te-am cunoscut si mersi pentru timpul acordat.

Atunci, mi-am scos o tigara din pachet, mi-am aprins-o si am plecat in directia opusa cu gandul la ziua asta super ciudata, dar foarte reusita...

Injuraturile vreau sa le primesc la Partid, unde sticlele de bere vor deveni curve(...)

6 comentarii:

Pacaleli