miercuri, 3 martie 2010

Ieri vs azi


Ieri, ora 8, trezit din sunat de telefon deci, am injurat.Facut treaba dupa vocea din telefon, apoi alta treaba in folosul meu.Plimbat prin oras putin, sa rezolv treaba, v-am mai zis, si primit o amenda de 200 de lei pentru neplata parcarii, iar.Deci, n-as putea sa cataloghez ziua de ieri ca fiind una reusita, doar pentru ca mi-am terminat treburile pe care mi le propusesem si alea care mi-au fost propuse prin telefon.
Azi, trezire la 7, stat putin cu ochii in tavan, apoi cafea si tigara cu mama.Mama pleaca, vine foamea.Ma uit in dulapiorul magic cu paine de la vel pitar si surpriza, era gol.Ma uit in portofelul si mai magic si, surpriza n-a mai fost chiar atat de mare, era si el gol.Stat ca boul pe scaunul din " caPU LA" masa si gandit:"ce dracu sa-mi fac de macare ca mor de foame in propria casa si bucatarie, ar fi cam penibil, nu?"Gasit in congelator cateva chestii printre care si doua aripi de curcan, m-am minunat de maretia lor(la propriu) si niste legume mexicane(romanesti dar mexicane).Bec culinar aprins in cap.
Am dezosat o aripa, am spalat apoi carnea si am pus-o intr-o farfurie.Legumele au fost si ele puse intr-o oala mai mica, la fiert.
Pregatesc tigaia in care sa-mi prajesc carnea, dar fara ulei, incer sa mananc sanatos, bullshit.
Zis in gand:
carne curata si dezosata, checked
tigaie incinsa pe foc, checked
Foame mare, checked
Asa ca, am pus carnea in tigaie si s-a produs un mic incendiu.Hota mi-a cam luat foc.Se pare ca amestecul ala de carne putin uda si tigaie incinsa nu prea se impaca.
70 de cm de foc deschis intr-o bucatarie in care nu era decat un adormit, adica eu.Mutat repede tigaia de pe foc si dusa deasupra chiuvetei unde am asteptat sa se stinga.S-a stins, dar dulapul deasupra chiuvetei era si el flacari.
Ok, stins si focul ala, injurat mult..mult de tot.Pus iar tigaia pe foc, fiert legume.Le-am pus apoi in farfurie si mi-am urat pofta buna.
Dupa masa, am injurat, mi-am aprins o tigara si am injurat.Apoi a urmat spalarea partilor decorative arse, cu tot felul de substante pentru a sterge urmele cretinului adormit.
Deci, ce sa aleg?
Ieri sau azi?

Si, dupa toate astea m-am dus in camera si am ascultat la maxim asta:

Un comentariu:

Pacaleli