luni, 17 mai 2010

I was a dreamer

Azi mi-a fost somn toata ziua, azi a fost luni si cred ca din cauza asta nu am avut chef de nimic, in schimb, starea asta de leneveala a fost campioana starilor mele.Trebuie sa ma duc la o nunta in weekend, azi m-a sunat mireasa si m-a intrebat:"ba pula, tu pana la urma vii singur sau insotit?".Nu stiam ce sa-i zic si am ales calea usoara:" o sa te anunt dupa nunta, asa e bine?"...Dar, apoi am stat si m-am gandit si, ca sa nu bag toate femeile in aceeasi oala, la fel cum nu vreau sa fiu bagat in aceeasi oala cu toti masculii, am decis azi sa ma las de femei o perioada.Nu ma las de femei in sensul ca o sa-i incerc pe baieti, nu va ganditi la prostii, dar cum sunt satul de relatii esuate dupa doar cateva luni, sau relatii esuate dupa doar cateva zile, sau chiar inainte ca ele sa devina serioase, am zis ca e momentul sa zic STOP, sa ma trezesc.Femeia perfecta nu exista, doar a mea este...dar se lasa greu.
Si m-am gandit si la o solutie de compromis, fapt pt care fac un mic concurs, sau mai bine zis, o mica selectie.Asa ceva n-am facut niciodata, deci ar fi cazul sa incep acum:
Incepand de azi imi caut o femeie virtuala, cu care sa am de-aface doar pe mess, blog, facebook, etc..nu vreau nimic palpabil, nimic care sa se strice in viitor, vreau ceva care se poate vedea si simti doar prin intermediul cuvintelor.Asta este si un test, pentru ca eu urasc femeia care nu stie sa scrie si sa citeasca.Doritoarele pot lasa comentarii cu datele lor, stiti voi: varsta, ocupatie, adresa de mail, numar de tel, orice, dar sa nu mi se propuna intalniri si chestii de genul asta.Doar fata respectiva are dezlegare la chestiile astea, doar pe ea o astept sa-mi fie realitate.Pana atunci s-o ardem pornache pe net, fara cenzura si rusine.

Mi-e putin mila de tata, ala tot bate apropouri legate de femei, dar eu imi vad de cerul meu, si-l las sa vorbeasca singur.Intr-un fel il inteleg, ultima fata pe care i-am prezentat-o a fost in 2javascript:void(0)004 sau 2005, stiu ca eram in primul an de facultate.Imi pare rau tata, dar nu te speria, inca nu ma dau la fund.

Injuraturile vreau sa le primesc la partid, unde sticlele de bere vor deveni curve(...)

15 comentarii:

  1. Bună, bună!
    Mă cheamă Sophiestricata şi am 23 de ani şi jumătate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu ce te-am mintit andreea?Lamureste-ma, ca sunt cam greu de cap azi..

    Bunaaaaaaaaa sophieeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,sunt Andreea.Am 24 ani si jumatate.Sunt bruneta,inalta,ochii caprui si sunt o super dotata :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ati uitat sa va dati datele importante: mail, telefon si sa ziceti cu ce va ocupati..
    Andreea, cat de inalta esti, ca eu am 1,65..sunt un pigmeu mai mare

    RăspundețiȘtergere
  5. buna, sunt Fata fara nume ...am 21 de ani si 9 luni si 2 zile :)))....sunt bruneta si am parul des si matasos ...da` o sa imi fac dreaduri in curand (o sa ma iubesti si cu dreaduri si tunsa cheala ..stiu,mi-ai mai zis :P)..am ochii negri.Am 1.80 si 64 de kg ...si masurile 98-65-95 (de sus in jos :)) )...numarul de telefon nu ti-l las ca deja il ai ..app..dragut mesajul de dimineata :*..aa da..si scuze k nu pot merge cu tine la nunta...numai profii de la mn din facultate s-au gandit sa puna exam duminica :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Stii ce ma bucura?Ca in sfarsit o sa zica lumea ca fata mea fara nume exista si nu e doar o fantezie.
    Imi pare rau de fetele astea doua, lista tocmai s-a incheiat, tu esti castigatoarea, sper sa nu-mi sara in cap, dar asta e..cu iubirea nu te joci, fie ea si virtuala...
    Ma bucur ca ti-a placut mesajul:*

    RăspundețiȘtergere
  7. stii ce am uitat sa mai zic ...ca o sa fiu medic legist si ca o sa vin acasa mirosind a formol si a cadavru ..da` nu cred k asta e un impediment in calea unei casatorii fericite :))...aaa ..da si dupa cum observi inca nu pot sa ma loghez p blog ..deci acum am un repertoriu vast de inujuraturi ..da` stiu ca si asta iti place .si eu oricum sunt funny cand injur..asa zice lumea :P

    RăspundețiȘtergere
  8. mi-am adus aminte de un film acum..Nu mai stiu cum se cheama(am impresia ca i-au schimbat titlul si nu se mai cheama ca prima parte si anume GET SMART) in care unul era indragostit de o tipa, medic legist, dar nu se putea apropia de ea pentru ca mirosea a formol, etc..de fapt asta era motivul pentru care nimeni nu se dadea la ea.si tipul a inventat un spray, care facea ca acel miros sa fie anulat(era bagat, bineinteles, in sticluta ei de parfum)..
    Asa ca, sa scurtez comentariul, nu-ti face tu probleme din cauza asta, stii ca nimic nu-mi sta in cale..
    si poti injura cat vrei...chiar as vrea sa te vad dezlantuita:P

    RăspundețiȘtergere
  9. Deci te-a deconspirat! Pana la urma fata fara nume a venit sa isi declare iubirea fata de tine! Ah,ratai iar un blond :D

    RăspundețiȘtergere
  10. e andreea, tie-ti plac blonzii?
    Intreb si sunt mirat de asta pentru ca astia nu prea au succes la femei, chiar daca sunt rupti din reviste sau grasi sau slabi.
    eu sunt un caz super fericit ca fata fara nume ma iubeste

    RăspundețiȘtergere
  11. of mai baiatule..credeam ca te-ai maturizat:))sau macar ca ai schimbat textele si tacticile:p

    RăspundețiȘtergere
  12. Se pare ca nu ma cunosti deloc

    RăspundețiȘtergere
  13. didn't really get the chance to..intelegi ce vreau sa spun:). ma bucur totusi ca ti-e bine, chiar daca nu ma mai iubesti:)))

    RăspundețiȘtergere
  14. tine minte ca nu e am fost de vina pentru asta, intelegi ce vreau sa spun..

    RăspundețiȘtergere

Pacaleli