sâmbătă, 15 mai 2010

Intamplari

Credeati ca o sa las ziua sa treaca fara a va aduce la curent cu noutatile?Ei bine, l-am pus putin la punct pe colgul meu, adica mi-am aratat coltii si i-am dat de inteles ca pe mine nu ma poate maniPULA, dar lasand astea la o partea, o sa va povestesc ceva ce mi s-a intamplat acum cateva minute.
Desi am o durere de cap incredibila, am decis sa ma urc in bolidul familiei si sa ma duc sa-mi caut o camasa pentru ca sambata viitoare ma duc la o nunta (singur se pare).
Dupa cum am mai zis, eu nu ma imbrac des in costum, dar atunci cand o fac, ma chinui sa arat cel mai bine din incapare.Nu, nu ma refer la aspectul meu fizic, care e hidos, ci la gustul pe care il am, sau cred ca il am, atunci cand combin o camasa cu un costum si o cravata.Ma duc in Star, Starul este un fel de mall, primul din Brasov, unde sunt cele mai scumpe si de calitate produse din oras, asta e parerea mea.Totusi, de acolo imi cumpar eu camasi cand am un eveniment special.Vanzatoarele ma cunosc deja, sunt foarte amabile cu mine si fac tot posibilul sa ma ajute.Nici pretul lor nu m-a speriat, asa ca ne intelegeam foarte bine.
-Vreau o camasa spre gri, gri perlat de fapt, cu manseta dubla pentru butoni..asta zic la un moment dat.
-Tipele de acolo se miscau ca furnicile prin tot spatiul ala si incercau sa gaseasca o camasa care sa-mi placa.
Pana la urma se gaseste una, destul de faina, care se apropia cerintelor mele, dar costa 250 de lei.Pretul nu m-a speriat, dar mi se zice:
-Asta e o camasa speciala, dar si pretul e pe masura, e scumpa rau..
Nu era vorba de bani, dar avea dungi, si cum si costumul meu are niste dunci discrete, am zis ca e prea mult ca si camasa sa aiba.Asa ca, tipa de la magazin, ma duce in alt magazin unde s-ar putea sa gasesc ceea ce caut.Vanzatoarea de acolo, o super bucata provocatoare de erectii, zici ca era rupta din filmele porno, imi zice:
-Am ceva, s-ar putea sa-ti placa.
In gandul meu era o imagina super pornache in care ea ma chema in spate si in loc sa-mi pun o camasa pe mine, dadeam o pereche de pantaloni jos.De ce m-am gandit la asta?Pentru ca mi-a zis ca are ceva sa-mi dea si ca s-ar putea sa-mi placa.
Pai eu i-am cerut ceva, si daca imi da ce i-am cerut, atunci sigur imi va placea, nu?
Ma rog, trecem peste asta si-mi arata o camasa, destul de draguta, dar care costa 349 de lei.De asemenea, nu m-a speriat pretul, dar mi se zice acelasi lucru:
-Dar e foarte scumpa...foarte foarte scumpa.

In momentul ala m-am gandit: bah, par chiar atat de sarac?De ce toti imi zic ca e scump, e scump, de une stiu ei cati bani am eu in buzunar?M-am gandit si la cat valoreaza hainele de pe mine, poate alea m-au dat de gol, dar nu...era o suma destul de frumusica si acolo.Oare de ce?
Pana la urma am plecat fara camasa pentru ca, desi niciun pret nu m-a speriat, nu am sa dau in viata mea 350 de lei pe o camasa indiferent de salariul pe care il voi castiga.

Sa vedem acum cu ce dracu o sa ma imbrac la nunta...
Injuraturile vreau sa le primesc la partid, unde sticlele de bere vor deveni curve(...)

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. @kid ule nu stiu ce sa iti zic! Si eu am fost in cateva randuri "agasata" de fetele vanzatoarelor... Ultima data cand am cerut o rochie s-a uitat la mine si mi-a zis " E scumpa,e 5 mil" Asa si?! Aici pot sa cutreier si sa probez o gramada de chestii,iar la casa nu mi aud vorbe de genul " e prea scump lucrul x pentru moaca ta".
    Ultima camasa cumparata de mine,pentru un barbat evident,a fost de la Braiconf si a costat 4 mil,asta acum vreo doi ani.Unde mai pui ca nu era colectia noua,ci facea partea din cea anterioara.Dar a meritat toti banii.Camasile Braiconf cred ca sunt cele mai bune camasi ever! Sincer cei care fac caamasile Braiconf ,lucreaza si cu Armani si care naiba or mai fi,numai ca evident se vinde acelasi produs,sub o alta marca ;)
    Si uite ca mi dai idei sa reamintesc pe blog ul meu cat de bune sunt camasile Braiconf.

    Nu stiu ce s-a intamplat cu mine,de am scris doua posturi initial,si acum le am sters si le-am "unit" in unul singur.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnu' cu blogu' da' dumneavoastra nu mai dati p-aci? Ia treceti incoace :))

    RăspundețiȘtergere
  5. daaa, daaaa, sunt aici, n-am plecat nicaieri...o sa revin ziele astea..sa vedem ce stari voi avea si in ce belele voi mai intra...

    RăspundețiȘtergere

Pacaleli